/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Chiril Lucinschi, despre sentință: „S-a creat impresia că sentința nu a fost scrisă în instanța de judecată”

missing
04 aprilie 2018, ora 12:41

Cred că sentința deja a fost scrisă. Dimineața, nici într-o oră nu poți să tipărești atâtea foi. Cred că a fost pregătită. S-a creat impresia că sentința nu a fost scrisă în instanța de judecată, dar a fost scrisă în altă parte”, a menționat Lucinschi.

Acesta a ținut să sublinieze că sentința este absolut ilegală. „Am venit și am prezentat probe, că proveniența banilor la care insistă procuratura nu este adevărata. Cea ce este indicat în rechizitoriu a fost dezbătut de un număr mare de specialiști, acreditați de BNM, pentru audit anume în sectorul financiar bancar. Din momentul acela, decade orice învinuire. Acest dosar este unul fabricat și este legat de activitatea mea politică”, a declarat Lucinschi.

Reamintim că, până la pronunțare deciziei finale, Lucinschi a fost eliberat din arestul de la domiciliu, dar va rămâne sub control judiciar. Ambele părți au la dispoziție 15 zile pentru a ataca decizia la Curtea de Apel.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram