„Săritor la nevoie și bun gospodar”. Președintele Partidului „Democrația Acasă”, Vasile Costiuc, este înregistrat în cursa electorală pentru funcția de primar al Chișinăului

vasile-costiuc

Vasile Costiuc este al doilea candidat înregistrat în campania electorală pentru ocuparea funcției de primar al municipiului Chișinău. Noul candidat este originar din Sadaclia, Basarabeasca. 

Vasile Costiuc, președintele Partidului „Democrația Acasă” a depus actele la Consiliul Electoral de Circumscripție pentru a fi înregistrat în cursa electorală. Acesta este al doilea candidat care a depus actele după Valeriu Munteanu, candidatul din partea Partidului Liberal.

Potrivit curentul.mdbăștinașii satului Sadaclia îl caracterizează pe consăteanul lor, Vasile Costiuc, ca pe „un bun gospodar și săritor la nevoie.”

Anterior, Sergiu Tofilat (activist civic) și Andrei Năstase (președintele PDA) doar și-au anunțat intenția de a candida. Aceștia urmează să se înregistreze la Consiliul Electoral de Circumscripție pentru a putea participa la alegerile locale din 20 mai.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente