Fecioară
 
Sună altfel cuvintele partenerului de cuplu şi te atrage ideea de a respecta unele dintre solicitările sale, de dragul armoniei, de care toată lumea are nevoie.
 
Balanţă
 
Poţi primi o sugestie foarte bună de la un apropiat, o pui în aplicare şi descoperi că te conduce la altceva, care îţi va aduce şi mai multă bucurie.
 
Scorpion
 
Chiar dacă îţi face o deosebită plăcere să contrazici un apropiat, ca să te amuzi pe seama lui, ar fi mai bine să te abţii.
 
Săgetător
 

Este o zi care îţi aduce mai multă energie şi o viziune clară, optimistă despre viitor. Singura problemă ar fi tendinţa de a te risipi în tot felul de preocupări fără rost.
 
Capricorn
 

Ai şansa de a repara ce ai stricat în familie, cu condiţia să îţi accepţi şi să îţi înţelegi greşelile. Dacă, în schimb, cauţi vinovaţi, vei găsi doar noi probleme.
 
Vărsător
 
S-ar putea să vină o veste bună de la un prieten sau o rudă, una pe care ai sperat că o vei primi. Eşti capabil să te bucuri pentru realizarea altcuiva.
 
Peşti
 
Te bucuri de recunoaşterea unor merite, mai ales pe plan profesional. Poate că undeva, în taina sufletului tău, sperai să vină şi astfel de momente speciale.