(video) Un nou record pentru Ronaldo. Primul jucător din istorie care marchează în 10 meciuri la rând în Champions League

DZ4mTCTW0AAdsmb
Foto: twitter.com

În prima seară a UEFA Champions League se întâlnesc echipele din finala de anul trecut, atunci când echipa antrenată de Zidane a învins cu scorul de 4-1. Iar a doua partidă va fi disputată, în premieră, de către FC Sevilla și Bayern Munchen.

Real Madrid a învins-o pe Juventus în două finale ale Ligii Campionilor. Prima dată, în 1998, când un gol al lui Predrag Mijatovic a readus cel mai important trofeu continental la Madrid după 32 de ani. A doua oară, în sezonul trecut, când echipa lui Zinedine Zidane s-a impus cu 4-1 la Cardiff.

În schimb Juventus, în semifinalele sezonului 2014/15 s-a impus cu 2-1 pe teren propriu, apoi a remizat pe Santiago Bernabeu, scor 1-1, pentru a se califica în finala pierdută ulterior cu FC Barcelona (1-3). În meciul din această seară Ronaldo a reușit să înscrie din minutul patru al partied și prin acest gol golgheterul echipei Real Madrid a devenit primul jucător din istorie care marchează în 10 meciuri la rând în Champions League. Starul lui Real Madrid a ridicat stadionul lui Juventus în picioare, după ce a marcat din foarfecă, în minutul 64 al partied, iar Marcelo marchează al treilea gol al echipei spaniole după pasa aceluiași Ronaldo.

Duelul dintre FC Sevilla și Bayern Munchen este o premieră în cupele europene, dar nu singura din această fază a Ligii Campionilor. Sevilla a ajuns în sferturile Champions League după o pauză de 60 de ani, dar o statistică interesantă îi dă mari speranțe echipei antrenate de Vincenzo Montella: în ultimele 4 sezoane, Bayern a fost eliminată din Liga Campionilor de echipe din La Liga. FC Sevilla a reușit să deschidă scorul din minutul 32 prin golul lui Pablo Sarabia. Golul egalizator aparține tot unui jucător din Sevilla, după ce Navas a avut o deviere nereușită în propria poatră. Echipa din Munchen trece în avantaj grație reușitei semnate de Thiago Alcantara, în minutul 68 al partidei.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente