Recomandări #diez. Evenimente pentru 4 aprilie, o zi productivă de miercuri cu mult soare

jonas svidras
Foto: jonas-svidras

O zi de miercuri în care soarele strălucește pe cer, iar natura reînvie la viață nu trebuie petrecută între patru pereți. Ieși afară, umple-ți plămânii cu aer proaspăt de primăvară și colorează-ți ziua. Dacă încă nu te-ai decis unde ai putea merge, #diez îți recomandă o serie de evenimente frumoase. 

# Workshop: Dezvoltă-ți abilitățile manageriale în It

Image may contain: text

Îți dorești să faci o carieră de succes în domeniul IT și ai nevoie de recomandări care te-ar ajuta să-ți dezvolți și mai mult capacitățile manageriale?  Seed Grant te invită la un nou eveniment dedicat specialiștilor în IT, care va avea loc pe 4 aprilie, ora 18:30, la Ellation Moldova, pe str. Eugen Doga, 2. Mai multe detalii găsiți pe Facebook. 

# Mevv Acoustic „Update”

Image may contain: one or more people and text

TELI prezintă un spectacol inedit – MEVV ACOUSTIC „UPDATE”. Din cauza căror motive este reluat al 4-lea spectacolul „Update”. Evenimentul va avea loc pe 4 Aprilie, la ora 19:00, în incinta Teatrului A. Mateevici, str. Șciusev 93. Mai multe detalii găsești pe Facebook. 

# Comunicare și PR în ONG-uri

Image may contain: 1 person, suit and text

În era „vânzării”, când totul este la o distanță de un click de tine. Când ai acces la multe instrumente gratuite prin care poți să ajungi foarte ușor la audiența ta. Ce trebuie să faci ca eforturile tale de comunicare să nu fie trecute cu vederea de publicul țintă și să se piardă în fluxul mare de informație la care sunt expuși oamenii. Răspunsurile la întrebări le poți afla pe data de patru aprilie, începând cu ora 18.30 la Armenească 13A Coworking Space. Mai multe detalii urmărește pe pagina de Facebook a evenimentului. 

# Edu-Art: seminar interactiv cu Alex Cosmescu

Image may contain: text

Veți exersa, în formatul de dialog socratic, o serie de abilități, precum capacitatea de a descrie succint apariția perceptuală a obiectului artistic, exprimarea unei interpretări plauzibile a obiectului, ancorată în experiența perceptuală, formularea de obiecții la alte interpretări propuse, identificarea conceptului central ce dă seama de experiența întrupată a acestui obiect. Mai multe detalii urmăriți pe pagina de Facebook.

# Peter Iepurașul

Image may contain: plant and text

Peter Rabbit este adaptarea pentru marele ecran a clasicei poveşti semnate de Beatrix Potter, despre un iepuraş rebel care încearcă să se strecoare în grădina de legume a unui fermier. Mai multe vedeți pe pagina de Facebook.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente