Ești studentă pasionată de inginerie? Vino la evenimentul „Sunt viitor inginer” și află cum poți beneficia de mai multe oportunități

26196134_204047996864008_5066472672070283624_n

Liga studentelor în Inginerie, o comunitate nou formată în cadrul Universității Tehnice a Moldovei,  își propune să adune doamnele și domnișoarele din domeniul ingineriei pe data de 5 aprilie, la evenimentul „Sunt viitor inginer”.

Comunitatea studențească are drept scop încurajarea, motivarea și dezvoltarea studentelor și absolventelor din domeniul ingineriei, iar în cadrul evenimentului din 5 aprilie, „Sunt viitor inginer”, vor fi aduse mai multe detalii despre cum poți să te implici în această organizație, de asemenea vor fi stipulate mai multe oportunități și evenimente la care tinerele vor putea participa în viitorul apropiat.

La eveniment sunt invitate toate doamnele și domnișoarele din domeniul ingineriei, pentru a defini direcții de dezvoltare și promovarea imaginii femeii inginer. Pentru participare trebuie să completați formularul.

Doritoarele sunt așteptate pe 5 aprilie, ora 17:00, blocul central al UTM (bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt 168) să cunoască comunitatea fetelor ingineri din Moldova. Mai multe detalii vedeți pe pagina de Facebook a evenimentului. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente