Cele mai interesante 8 cursuri online pe care le poți urma în luna aprilie pe Coursera

pexels-photo-893894
Foto: rawpixel.com

Coursera pune la dispoziţie sute de cursuri gratuite de la peste 80 de universități din lume, printre care Stanford, Yale, MIT, University of Michigan, Duke Univeristy, Princeton, The Univesity of Tokio și multe altele. În luna aprilie, încep să fie difuzate o serie cu cursuri noi pe care poți să le urmezi pentru dezvoltarea personală.

# Neural Networks and Deep Learning

Acest curs vă va ajuta să deprindeți și să înțelegeți cum funcționează Deep Learning. Cursul nu se rezumă la o descriere sumară. Prin urmare, după finalizarea acesteia, veți putea aplica cunoștințele acumulate în mai multe domenii. De asemenea, acest curs vă va instrui în ceea ce ține de trecerea interviului de angajare.

Data de începere: 9 aprilie

Cursul este oferit de: deeplearning.ai

Limba de predare: engleza

# Control of Mobile Robots

Control of Mobile Robots este un curs care se concentrează asupra aplicării teoriei de control modern în raport cu mai multe probleme ce țin de confecționarea roboților care se deplasează singuri. Structura acestui curs este oarecum neobișnuită, deoarece implică mai multe componente – pentru a progresa în domeniul roboticii, trebuie să mergi de la teoria de bază până la confecționarea unui robot care se poate deplasa de sine stătător, ceea ce reprezintă provocarea înaintată fiecărei persoane care dorește să învețe lucruri noi la acest curs.

Data de începere: 9 aprilie

Cursul este oferit de: Georgia Institute of Technology

Limba de predare: engleza

# How Things Work: An Introduction to Physics

În cadrul acestui curs vă veți familiariza cu aspectele definitorii ale fizicii. Profesorii își propun să inițieze studenții prin intermediul exemplelor uzuale.

Data de începere: 9 aprilie

Cursul este oferit de: University of Virginia

Limba de predare: engleza

# Design Thinking for Innovation

Fie că sunteți un manager într-o corporație globală, un antreprenor la început de cale sau un profesor de școală primară, toată lumea își dorește să realizeze maximum de lucruri cu minimum efort. Din acest motiv avem nevoie de gândire creativă, de proiectare. La fiecare nivel al oricărui tip de organizație, gândirea creativă oferă instrumentele necesare pentru a realiza lucruri inovative și pentru a descoperi oportunitățile care probabil încă nu le bănuiți. Acest curs vă va ajuta să vă dezvoltați această gândire creativă.

Data de începere: 9 aprilie

Cursul este oferit de: University of Virginia

Limba de predare: engleza

# Modern Art & Ideas

Acest curs este conceput pentru a-i ajuta pe toți cei care sunt interesați să afle mai multe despre arta modernă și contemporană. În cadrului acestui curs, veți explora patru teme selectate de către profesorii de la Muzeul de Artă Modernă: Locuri și spații, Artă și identitate, Transformarea obiectelor de zi cu zi, Artă și societate. Prin  intermediul videoclipurilor, prezentărilor, lecturilor și activităților propuse, veți explora conținutul și contextul operelor de artă din colecția MoMA.

Data de începere: 16 aprilie

Cursul este oferit de: The Museum of Modern Art

Limba de predare: engleza

# Fashion as Design

Printre toate obiectele de design, hainele noastre sunt universale. Ca și alte tipuri de design, moda încearcă să combine forma cu funcționalitatea, standardizarea cu personalizarea, universalitatea cu auto-exprimarea și pragmatismul cu viziunea utopică. Cursul Fashion as Design se concentrează pe o selecție de peste 70 de articole de îmbrăcăminte și accesorii din întreaga lume. În urma mai multor analize veți percepe hainele în mod diferit, și în special aspectele ce țin de specificul fiecărui articol vestimentar, cum e confecționat, ce semnifică detaliile imprimate.

Data de începere: 16 aprilie

Cursul este oferit de: The Museum of Modern Art

Limba de predare: engleza

# Introduction to Guitar

În cadrul acestui curs veți învăța lucrurile esențiale în ceea ce ține de chitară. Indiferent dacă doriți să deprindeți cunoștințe pentru a cânta la chitara acustică sau electrică, profesorii, printr-o abordare ușoară și non formală, vă vor ajuta să explorați toate combinațiile posibile, tehnicile și teoriile de bază.

Data de începere: 23 aprilie

Cursul este oferit de: Berklee College of Music

Limba de predare: engleza

Cybersecurity and Its Ten Domains

Acest curs este conceput pentru a introduce studenții, profesioniștii și comunitatea în domeniul securității cibernetice. Participanții se vor implica în videoclipuri profesionale, vor obține cunoștințe din partea experților din industrie, vor participa la evaluări, vor practica evaluarea gradului de conștientizare a mediului și vor avea acces la materiale care abordează managementul și gestionarea riscurilor.

Data de începere: 23 aprilie

Cursul este oferit de: University System of Georgia

Limba de predare: engleza.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente