După 2 ani de pauză, Rock’n’Haret revine cu noi forțe și trupe pentru toți iubitorii muzicii bune

rock n haret

Liceul Teoretic „Spiru Haret” nu este cunoscut numai pentru nivelul de studii și elevii săi activi, dar și pentru popularul festival de muzică, Rock’n Haret. În acest an, concertul revine și se anunță a fi incendiar.

Ultima ediție a avut loc în 2016, cu trupe cunoscute din Republica Moldova și de peste hotarele ei. Recent, liceul a lansat un video în care anunță revenirea festivalului în această primăvară, tradițional, la sfârșitul lunii mai.


Prima ediție a proiectului Rock’n’Haret a avut loc la data de 22 mai 2012 pe stadionul I.P.L.T. „Spiru Haret”. La eveniment au participat circa 600 de tineri atât de la liceul Spiru Haret, cât și din alte licee care au primit invitații speciale. Timp de aproximativ 1,5 ore, aceștia s-au conectat la atmosfera incendiară şi show-ul de lumini, asigurat de una dintre cele mai apreciate și respectate trupe de rock alternativ din Moldova și România- ALTERNOSFERA.

La ultima ediție s-au numărat peste 2000 de bilete vândute și tot atâția rockeri fericiți. În acest an, Membrii Senatului Elevilor, organizatorii concertului, se așteaptă la aceleași reușite.

Mai multă informație urmează să apară în timpul apropiat, pentru a o urmări, accesați pagina de Facebook a liceului.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente