Un moldovean din sudul țării, reținut la frontiera „verde” în momentul în care se întorcea spre casă, din Ucraina

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un moldovean din sudul țării a fost reținut după ce a traversat ilegal frontiera „verde”, dinspre Ucraina spre satul de baștină. Incidentul s-a înregistrat duminică, în jurul orei 02:30, angajații Poliției de Frontieră din Giurgiulești care își exercitau atribuțiilor de serviciu fiind alertați de imaginile surprinse de sistemul fix de observare.

Astfel, pe direcția Giurgiulești – Reni a fost surprins un cetățean care se deplasa spre interiorul țării prin zona neautorizată. În baza informației obținute, grupa de intervenție a acționat conform competenței, iar persoana a fost reținută și supusă audierii. Cetățeanul s-a dovedit a fi un locuitor al satului Colibași, raionul Cahul, în vârstă de 43 de ani. Moldoveanul a recunoscut că a procedat ilegal, justificându-și acțiunile din lipsa documentului de călătorie.

Investigațiile în cazul dat sunt continuate de către polițiștii de frontieră din Direcția regională SUD. Bărbatul riscă pedeapsă penală pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...