(video) Activistul Sergiu Tofilat va fi candidat independent la alegerile pentru Primăria Chișinău. Acesta este susținut de mai multe organizații civice

tofilat

Expertul energetic și activistul civic, Sergiu Tofilat, a anunțat că va candida la șefia Primăriei Chișinău. Acesta va fi candidat independent susținut de mai multe organizații ale societății civile.

Reamintim că, în noiembrie Tofilat anunțat că va candida la primăria Chișinău dacă referendumul anti-Chirtoacă va trece și se vor desfășura alegeri locale anticipate.

Atunci, acesta a declarat că nu putem admite ca Primăria Chişinău să fie controlată de Plahotniuc: „El „a convertit” majoritatea primarilor şi preşedinţilor de raioane, iar Primăria Chișinău este practic ultima instituție importantă care îi lipsea pentru control total. Miza este foarte mare – peste un an vom avea alegeri parlamentare. Primarul trebuie revocat şi pentru faptul că a administrat extrem de prost Capitala, a transformat Primăria într-o instituţie profund coruptă, căreia nu-i pasă de necesităţile orăşenilor”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente