/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

/DOC/ Sergiu Tofilat, un nou candidat pentru fotoliul de primar al Chișinăului

missing
03 aprilie 2018, ora 13:14

Eu cred că un candidat independent are șanse mai mari, va fi mai ușor de lucrat cu Consiului Municipal. Evident că este și miza politică să nu lăsăm primăria pe mâinile lui Plahotniuc. El are acum patru candidați și va face tot posibilul ca în turul doi să-și scoată doi de-a lui și scopul nostru este să le dăm peste cap acest scenariu”, a declarat Tofilat pentru TV8.

Activistul a mai spus că a discutat cu liderii partidelor de opoziție despre intenția de a candidat și a precizat că Andrei Năstase nu este oponentul său. El a mai menționat că orășenii au dreptul să aleagă pe cine vor ei să vadă în fruntea primăriei, canidați de la partide sau independenți.

Sergiu Tofilat este analist în domeniul energetic şi financiar-bancar. A absolvit în 2006 ASEM Chişinău, facultatea Finanţe (Bănci şi burse de valori) şi are o experienţă de 5 ani în domeniul creditării corporative. Mai jos găsiți CV-ul lui Tofilat.

Până acum, Sergiu Tofilat a fost realizatorul talk-show-ului WatchDog de la TV8. Având în vedere decizia lui de a candida la funcția de primar al Capitalei, a fost luată decizia de a suspenda difuzarea emisiunii de către TV8.

Până în acest moment și-a anunțat intenția de a candidat pentru alegerile locale din Chișinău: Andrei Năstase, Platforma DA, Valeriu Munteanu, partidul Liberal, Ion Ceban, partidul Socialiștilor, Vasile Costiuc, partidul Democrația Acasă și Reghina Apostolova din partea Partidului Șor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram