După ce a câștigat „Vocea României”, moldoveanca Ana Munteanu va juca în musicalul „Mamma Mia!”

21981808_537322619944185_44635989_o-1024×576

„Mamma Mia!“, musicalul care a cucerit întrega lume şi care a fost urmărit de 60 de milioane de oameni din 50 de ţări, va fi realizat şi în România. Celebrele personaje care spun o frumoasă poveste despre iubire, relaţii, prietenie, pe versurile melodiilor trupei ABBA, vor fi întruchipate de unii dintre cei mai îndrăgiţi artişti din România și nu numai. Moldoveanca Ana Munteanu, care este și câștigătoarea concursului „Vocea României 2017”, a obținut un rol în acest musical.

Spectacolul „Mamma Mia!” va fi lansat pe 24 mai la Sala Palatului din Bucureşti și va fi o premieră pentru România, scrie adevarul.ro.

În România, Sophie va fi interpretată, în dublu rol, de Ana Munteanu, artista care a devenit „Vocea României” în 2017, în echipa lui Smiley, şi Bianca Purcărea, fostă participantă a concursului „X Factor“.

Ana Munteanu s-a declarat foarte fericită că va juca în cel mai ambiţios musical care se pune în scenă în România şi că o va întruchipa pe Sophie. Acest rol îi aduce multe provocări, după cum spune chiar ea.

„Am participat la casting chiar la îndemnul lui Smiley şi, în prima zi, am cântat piesa «Thank you for the music» de la ABBA, cu foarte mari emoţii”.

Probele şi melodiile nu s-au terminat aici, pentru că au urmat şi alte zile de casting, în care Ana nu numai că a cântat, dar a şi dansat, concurând cu multe alte candidate la acest rol. „Am rămas impresionată de diversitatea probelor, dar şi de numărul foarte mare de candidate”, spune tânăra.

„Este un proiect grandios şi mă bucur enorm că fac parte din el. Am şansa să lucrez cu oameni foarte mari din mediul artistic românesc şi învăţ foarte multe lucruri la repetiţii, în fiecare zi. Este şi o provocare pentru că eu am 16 ani, iar Sophie este mai matură decât mine, în pragul căsătoriei şi în faţa unor alegeri”, spune Ana Munteanu.

Musicalul „Mamma Mia!“ a fost lansat în 1999 la Londra, în West End şi apoi în Statele Unite ale Americii, pe Broadway. Dramaturga Catherine Johnson şi producătoarea Judy Craymer au creat acest spectacol inspirându-se din cântecele compuse de Benny Anderson şi Bjorn Ulvaeus, foşti membri ai formaţiei ABBA. Titlul musicalului este hitul grupului din anul 1975, melodia „Mamma Mia“. Musicalul a întrecut producţiile originale pe Broadway, de la „The Sound of Music“, „The King and I“ şi până la „Damn Yankees“, cu 1.500 de reprezentaţii. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente