„Oligarhul criminal a însuşit de la Platforma DA mesajul despre ţara în care să vrei să trăieşti. Doar că noi vrem şi putem face acest lucru imediat după preluarea puterii, dar guvernarea propune acest slogan pentru Strategia 2030 pentru toţi cei, care vor supravieţui până atunci. În prezent, având toate pârghiile puterii, gaşca mafiotă a făcut ţara confortabilă doar pentru ei”, a spus Alexandru Slusari.

„Soara mai mică lui Plahotniuc, Silvia Radu, a trecut cursuri de instruire la GBC şi a hotărât să fure idei de la candidatul Andrei Năstase. La 29 martie liderul Platformei DA în postarea sa vorbeşte despre necesitatea soluţionării grabnice a problemei asigurării accesului pompierilor către clădirile din capitală. El menţionează că va urmări acest lucru până în pânzele albe. Ulterior, Năstase dezvoltă această temă în cadrul emisiunii Cabinetul din Umbră”, spune vicepreşedintele Platformei DA.
 
Acelaşi lucru l-a cerut ieri Silvia Radu în cadrul şedinţei primăriei.
 
„Nu trece nici patru zile, când impostoarea Silvia Radu cu mare fast, în faţa camerelor de luat vederi, aruncă indicaţii de a verifica căile de acces către toate locuinţele. Conştientizând faptul plagiatului cras, dânsa special sublinează că a cerut acest lucru încă o lună în urmă”, susţine Slusari.
 
„Hoţii de la guvernare fură tot ce pot - miliarde, terenuri, afaceri de la cetăţeni, slogane şi idei de la opoziţie”, a conchis Alexandru Slusari.