(video) „Mai toarnă puțin venin, mai toarnă puțin”. Irina Rimeș a lansat piesa „Beau”

unnamed

După succesul Trilogiei „Iubiri secrete” și al albumului „Despre el”, Irina Rimeș deschide „Trilogia II” cu piesa „Beau”.

„Am promis că voi scrie despre un capitol nou al vieții mele dar nu cred că m-am detașat de cel vechi. Piesele acestea sunt rămășițe din trăiri vechi care s-au conturat abia acum. Fiecare piesă e diferită, descoperă trei părți ale mele .. una dintre ele abia acum o voi arăta, în cea de-a treia piesă. Vă invit să ascultați a două trilogie care începe cu Beau.”

Proiectul beneficiază de o producție video aparte în care cele trei videoclipuri, împreună cu un intro și un outro conțin cheia întregii povești, formează un scurt metraj cinematic.

„Trilogia II” evocă lupta continuă dar uneori în van dintre individ și soartă. Irina este pusă față în față cu variante alternative ale realității, concluzia poveștilor fiind însă de fiecare dată aceeași, indiferent de drumul ales pe parcurs. În cadrele din Intro-ul Trilogiei, o putem observa pe Irina aflată față în față cu trei uși albe, pe un platou de televiziune. Prezentatorul o îndeamnă pe artista să aleagă una dintre uși, respectiv una dintre variantele realității sale. Cu ocazia lansării single-ului „Beau”, o vom vedea pe Irina pătrunzând prin prima ușă.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente