/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Silvia Radu a luat-o la rost pe șefa de la „Servicii Funerare”: „Nu-mi citiți lecții cum trebuie oamenii să se roage la morminte”

02 aprilie 2018, ora 17:42

„Să țină cont că venim într-un spațiu sacru, unde ne îndreptăm recunoștința profundă către toți cei care au plecat, către toți cei scumpi și dragi”, susține Ludmila Boțan, șefa combinatului servicii funerare.

După un discurs de câteva minute despre importanța sărbătorilor pascale, Ludmila Boțan a fost întreruptă de primărița interimară care voia să afle, de fapt, despre problemele cu care se confruntă instituția municipală în această perioadă.

„Eu v-am rugat astăzi să-mi faceți o prezentare cum sunteți pregătiți sărbători. Dacă aveți nevoie de careva ajutor și să nu-mi citiți aici lecții cum trebuie oamenii să se roage pe morminte. Ei se vor descurca singuri, ce au de făcut singuri la morminte,” a menționat Silvia Radu, primar interimar.

După intervenția Silviei Radu, Boțan a rugat municipalitatea să-i ofere încă 20 de tomberoane pentru depozitarea gunoiului, care urmează să fie instalate în cimitirele din capitală. Potrivit datelor, pe teritoriul municipiului sunt aproximativ 185 de hectare de cimitir. Peste 150 de angajați se vor ocupa de salubrizarea acestor zone în perioada sărbătorilor.

Reporter: Ana Sîrbu
Imagini: Vlad Coroban

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram