/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/DOC/ 18 proiecte ale diasporei vor fi finanțate în cadrul programului Diaspora Engagement Hub

missing
02 aprilie 2018, ora 16:58

Comisia de evaluare și selectare a desemnat pentru finanțare proiecte pentru trei subprograme:

  • Parteneriate tematice regionale,
  • Abilitarea femeilor din diasporă,
  • Reîntoarcerea profesională a diasporei.

În cadrul subprogramului Parteneriate tematice regionale au fost selectate trei dosare, orientate spre crearea parteneriatelor dintre asociații, care vor fi finanțate cu câte 93986.5 lei fiecare. De asemenea, cinci granturi a câte 93986.5 lei vor fi oferite pentru implementarea celor cinci proiecte câștigătoare în cadrul subprogramului Abilitarea femeilor din diasporă.

În vederea încurajării transferului de capital uman și de experiență profesională pentru dezvoltarea academică, socială și economică a Republicii Moldova, profesioniștii din diasporă vor beneficia de zece granturi în sumă de 37594,6 mii lei fiecare, în cadrul subprogramului Reîntoarcerea profesională a diasporei.

Vedeți mai jos proiectele câștigătoare:

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram