(foto) Cea de-a treia ediție a „Târgului de Paște de la Orhei” și-a deschis ușile. Care este programul evenimentului

pasteorhei

Tradiționalul „Târg de Paște” și-a deschis ușile la finele săptămânii trecute în Piața Vasile Lupu din municipiul Orhei. Evenimentul se află la cea de a treia ediție.

La târg participă zeci de agenți economici care au expus la vitrine produse alimentare și elemente de decor, specifice sărbătorii.

Pentru doritorii de a face fotografii, aici a fost amenajată o zonă foto, decorată în stilul sărbătorii cu elemente unice, ouă ornamentate și iepurași, simbolul sărbătorii. Mai mult, Târgul de Paște este atractiv și pe timp de noapte, în exclusivitate pentru doritorii de a face poze, aici au fost amenajate decorațiuni care luminează.

Din prima zi, deschiderea târgului a manifestat interes pentru locuitorii  orașului, care au făcut rând la tarabe și la zona foto.

Vizitatorii au posibilitatea de a cumpăra toate cele necesare pentru pregătirea mesei de sărbătoare: de la cozonaci, ouă vopsite, dulciuri, flori, pască până la compoziţii pascale decorative şi suvenire.

De asemenea la „Târgul de Paște” participă și meșterii populari, care și-au expus lucrările. Aveți posibilitatea de a achiziționa elemente de decor, precum ouă încondeiate, decor din ceramică, suvenire, precum și alte produse.

„Târgul de Paște”este deschis în fiecare zi, de luni până vineri de la 12.00 şi până la ora 20.00, iar sâmbătă și duminica de la 10.00 până la 21.00.  Acesta se va încheia în data de 15 aprilie.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente