La Orhei s-a deschis “Târgul de Paște”

La Orhei s-a deschis cea de-a treia ediție a “Târgului de Paște”. La târg participă zeci de agenți economici care au expus la vitrine produse alimentare și elemente de decor, specifice sărbătorii.

Pentru doritorii de a face fotografii, aici a fost amenajată o zonă foto, decorată în stilul sărbătorii cu elemente unice, ouă ornamentate și iepurași, simbolul sărbătorii.

Târgul de Paște este atractiv și pe timp de noapte, în exclusivitate pentru doritorii de a face poze, aici au fost amenajate decorațiuni care luminează.

Din prima zi, deschiderea târgului a manifestat interes pentru locuitorii orașului, care au făcut rând la tarabe și la zona foto.

Vizitatorii au posibilitatea de a cumpăra toate cele necesare pentru pregătirea mesei de sărbătoare: de la cozonaci, ouă vopsite, dulciuri, flori, pască până la compoziţii pascale decorative şi suvenire.

De asemenea la ”Târgul de Paște” participă și meșterii populari, care și-au expus lucrările. Astfel pentru a reda un adevărat spirit de sărbătoare casei Dvs., aveți posibilitatea de a achiziționa elemente de decor, precum ouă încondeiate, decor din ceramică, suvenire, precum și alte produse.

“Târgul de Paște”este deschis în fiecare zi, de luni până vineri de la 12.00 şi până la ora 20.00, iar sâmbătă și duminica de la 10.00 până la 21.00. Acesta se va încheia în data de 15 aprilie.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.