Ziua Păcălelilor transformată în cea a Zâmbetelor în parcul Valea Trandafirilor din capitală

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un clovn și un pirat au schimbat Ziua Păcălelilor în Ziua Zâmbetelor și au distrat ieri vizitatorii parcului Valea Trandafirilor. Acțiunea este parte a proiectului „Parcul Meu”, prin intermediul căruia se contribuie la renovarea și modernizarea mai multor zone din parcul Valea Trandafirilor.

Vremea frumoasă a convins zeci de persoane să iasă, ieri, în prima zi a lunii aprilie, la o plimbare în aer liber. Astfel, proiectul Parcul Meu, a contribuit la crearea superbei atmosfere. Alături de clovnul Căpșunel și piratul Barbă-Neagră, proiectul „Parcul Meu”, inițiat de Ongan Tekstil, pregătit diverse concursuri pentru cei mici, dar și pentru maturi. Copilașii au primit în dar mici jucării. Baloanele de săpun au creat magie pentru micuții care încercau să le prindă în cel mai scurt timp. Totuși, cel mai frumos cadou de care s-au bucurat vizitatorii parcului Valea Trandafirilor au fost zâmbetele sincere ale celor dragi.

Proiectul „Parcul Meu” va continua să ofere emoții pozitive vizitatorilor parcului Valea Trandafirilor. Următorul eveniment, dedicat sfintelor sărbători de Paști, va fi desfășurat pe data de 5 aprilie. În cadrul acțiunii, micuții vor fi învățați cum să încondeieze ouăle și să creeze decor tematic.

Proiectul „Parcul Meu”, inițiat de Ongan Tekstil, este un proiect social ce are drept scop renovarea, modernizarea și dezvoltarea mai multor zone din parcul Valea Trandafirilor. Prin intermediul acestuia se dorește crearea unei noi viziuni asupra odihnei în parcuri, implicarea societății în crearea și dezvoltarea frumosului, în păstrarea lui.

 


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...