Consumatori de substanțe narcotice reținuți de polițiștii aflați în patrularea străzilor

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Doi locuitori ai capitalei, cu vârstele cuprinse între 20 ani și 24 ani, au fost reținuți și escortați la inspectorat pentru stabilirea circumstanțelor, după ce au prezentat un comportament suspect. În cadrul procesului de documentare, polițiștii au depistat asupra lor pachețele în care se afla masă vegetală fărâmițată.

Indivizii au fost observați de un echipaj mobil al Batalionului de patrulare și reacționare operativă din cadrul Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, aflându-se la patrularea străzilor din sectorul Rîșcani al capitalei. Fiind audiați ulterior, aceștia au recunoscut că sunt consumatori de substanțe narcotice, iar pachețelele urmau să le folosească pentru consum.

În acest context pachețelele au fost ridicate sigilate și expediate la Centrul tehnico-criminalistic și expertize judiciare al Inspectoratului General al Poliției, pentru efectuarea expertizelor. În dependență de rezultatele acestora, indivizii riscă să fie cercetați conform legislației în vigoare.

Poliția Capitalei a sporit activitățile de patrulare a străzilor și în special locurile unde pot fi săvârșite infracțiuni sau contravenții.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...