Primăria va crea un plan de acțiuni cu Guvernul, pentru a elibera accesul autospecialelor la blocurile de locuit. „Nu vreau un Kemerovo”

Primaria-silvia-radu-8-920×614

Silvia Radu propune organizarea unei ședințe comune a serviciilor Primăriei și a membrilor Guvernului săptămâna aceasta, cu scopul de a găsi soluții pentru eliberarea tuturor căilor de acces către clădiri pentru autospeciale. Primara vrea să verifice fiecare adresă din municipiu, ca să evite producerea unui incendiu similar cu cel din Kemerovo.

„Pretura Ciocana și Pretura Râșcani până vineri să-mi prezinte un raport de înlăturare a ultimelor deficiențe la capitolul înlăturarea pentru accesul autospecialelor. În a doua etapă, eu propun să avem o ședință comună cu reprezentanții Guvernului și întreprinderilor de profil, municipale și de stat, pentru a trece în revistă fiecare adresă și măsurile ce trebuiesc a fi luate”, a spus Radu.

Șeful Direcției Situații Excepționale din cadrul Primăriei, Vitalie Grabovschi, a precizat că până acum, s-a efectuat verificări în raport de 100% și s-au identificat toate drumurile unde accesul este îngrădit. Iar următorul plan de acțiuni este înlăturarea acestor impedimente.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente