DOR împreună cu nutriționista Corina Dascălu lansează un program inedit de detox cu vin

dor

Vinăria Bostavan și fondatoarea Detox Delivery, Corina Dascălu lansează în premieră în Republica Moldova programul de detoxifiere cu vin. Proiectul permite ca timp de 7 de zile, fără supravegherea medicului, femeile să facă detoxifierea organismului. Acesta se adresează în special femeilor care simt nevoia de a scăpa de oboseală, după o iarnă lungă și celor care doresc să-și elibereze organismul de toxine și să-și tonifieze corpul cu… vin!

În ultimul deceniu, programele de detox au înregistrat succese demne de urmat în întreaga lume, convingând tot mai multe femei de utilitate prin beneficiile de sănătate pe care le aduc astfel de cure, dar și prin kilogramele lăsate în urmă. În acest sens, vinurile sunt o sursă naturală și extraordinară de energie și poftă de viață.  În urma unui studiu intern, s-a constatat că 95,5% din femeile care au trecut acest program au rămas mulțumite de experiență, observând o îmbunătățire a dispoziției matinale și o elasticitate sporită a tenului.

Împreună cu specialistul Corina Dascălu, a fost elaborată o cură specială pentru a detoxifia organismul feminin și pentru a spăla reziduurile acumulate în țesuturi și piele, printr-o dietă și un plan alimentar eficient, în urma căruia va fi stimulată energia. Vinul protejează celulele umane de radicali liberi și încetinesc procesul de oxidare a celulelor, astfel încetinind procesul de îmbătrânire.

Femeile care se vor înscrie în program vor primi zilnic, timp de 7 zile (durata minimă a programului, deși poate fi extins la 14 zile), tot de ce au nevoie în planul tău dietetic: câte o sticlă de Spumant DOR, acompaniat de un tip de cașcaval ce se combină de minune cu aroma sa îmbietoare: Camembert, Gruyere, Dorblu etc. Cașcavalul este și o sursă nutritivă importantă pentru a alunga senzația de foame.

Copylines:

  1. Tinerețea de odinioară
  2. Purificare în fiecare strop: cu cât mai natural, cu atât mai sănătos.
  3. Îmbunătățirea digestiei și restabilirea echilibrului nutrițional.
  4. Un strop de energie și vitalitate în fiecare zi
  5. Paharul tău de bună dispoziție: uită de migrene!
  6. Detox la nivel de bună dispoziție
  7. Uită de oboseală și începe un stil de viață sănătos
  8. Un detox cu un sâmbure de adevăr
  9. Preia puterea strugurilor
  10. Un alt fel de detox

Mai multe detalii, AICI

1April__DOR_insta_3

1April__DOR_insta_2

DESPRE VINĂRIA BOSTAVAN

Colecţia de vinuri Bostavan provine din microzonele Etulia şi Oneşti. Amplasarea geografică a podgoriilor Etulia, la numai 10 km de la Delta Dunării, pe paralela 45 – ce trece prin faimoasele zone vinicole Bordeaux din Franţa, Lombardia şi Piedmont din Italia – creează condițiile ideale pentru producerea vinurilor cu un gustul bogat, complex şi catifelat.

Vinăria Bostavan este cel mai mare exportator de vinuri de calitate din Republica Moldova cu parteneri în peste 30 de țări ale lumii. Vânzările globale ale companiei ating cifra de 9 milioane de sticle pe an.

Taguri: #1 aprilie
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente