„De acest lucru m-am convins şi la piaţa agroalimentară, unde am mers ceva mai târziu, aşa cum o fac de fiecare dată. Ciudat lucru, dar şi aici oamenii au fost interesaţi de calitatea mea de candidat unic al opoziţiei unite pentru capitală şi am fost luat la întrebări apropo de viziunea echipei mele asupra transformărilor după alegeri”, susţine liderul Platformei DA.
 
Potrivit lui Andrei Năstase, Ilan Shor nu mai reuşeşte să mituiască gândirea lucidă a orheienilor desteptaţi.
 
„După o comunicare de suflet, mulţi concetăţeni cu greu depăşind regretele că m-am retras în prezidenţiale şi că ar fi trebuit să ţintim în continuare parlamentul sau preşedinţia, pe final oamenii din partea locului, au înţeles perfect că nu mă preocupă demnităţile publice ca scop în sine, ci ca mijloace de întoarcere a ţării cetăţenilor şi redare acestora a unei vieţi mai bune la noi acasă”, a spus Andrei Năstase.
 
„Nu avem timp de pierdut. Ne trece viaţa şi copilăria celor dragi. Vom începe de la eliberarea şi modernizarea capitalei, de la oferirea unei treimi din populaţia ţării a unei calităţi mai înalte a vieţii, ca mai apoi să extindem aceasta la nivelul întregii ţări”, a conchis liderul Platformei DA.