/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Cât vor putea cheltui candidații pentru alegerile locale din Chișinău și Bălți

missing
31 martie 2018, ora 09:00

Astfel, pentru municipiul Chișinău planfonul este de 18 milioane de lei, iar pentru Bălți – 3 milioane de lei. În celelalte localități în care se vor desfășura alegerile pe 20 mai, plafonul variază de la 42 de mii de lei până la 124 de mii de lei.

CEC a mai decis că partidele și blocurile electorale vor putea accesa credite fără dobândă în sumă de 25 de mii lei, iar candidații independenți – 5 mii de lei.

Amintim că la 20 mai 2018 vor avea loc alegeri noi ale primarilor în 7 localități: municipiul Chișinău, municipiul Bălți, comuna Leușeni și satul Nemțeni, raionul Hîncești, comuna Volovița, raionul Soroca, comuna Jora de Mijloc, raionul Orhei și comuna Pîrliţa, raionul Ungheni.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram