Ai între 14 și 18 ani? Grow Me Up te invită la un training de autodezvoltare, mod sănătos de viață și succes în carieră

adolescenti

Proiectul „Grow Me Up” organizează un eveniment motivațional și impresionant, dedicat tuturor tinerelor cu vârsta cuprinsă între 14-18 ani. „Grow Me Day” este evenimentul unde vei descoperi cheia unei cariere de succes și secretele unui mod sănătos de viață de la speakeri cu experiență în domeniu.

Evenimentul se va desfășura pe data de 21 aprilie, începând cu ora 13:00, zi în care tinerele ambițioase, plictisite de rutină și dornice de a face o schimbare în societate, vor avea parte de training-uri captivante și vor face cunoștință cu oameni de succes, frumoși la chip și la suflet.

„Acest eveniment contrazice stereotipurile despre rolul femeii în societate și demonstrează că o domnișoară este destul de puternică pentru a schimba societatea, capabilă să lupte pentru a-și îndeplini visele și aptă să devina o doamnă de succes”, spun organizatorii.

Primul speaker este deja cunoscut de public. Corina Dascălu este un nutriționist excepțional și profesionist, cu un bagaj vast de experiență în spate. Ea va duce sesiunea „Nutriție și modul sănătos de viață”.

Deoarece locurile sunt limitate, nu ezita să te înscrii chiar acum. Pentru a o face, accesează acest link.

Taxa de intrare la eveniment este de 250 lei, însă dacă aduci încă o participantă, beneficiezi de ofertă și taxa de participare va constitui 200 lei.

Pentru mai multe detalii, urmărește pagina de Facebook a evenimentului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente