„Am simțit un sprijin enorm de la PD”. Andrei Năstase vorbește despre „susținerea” pe care o primește în calitate de candidat comun

andrei-nastase1

După ce a anunțat că va susține candidatul comun pro-european, indiferent de cine va fi acesta, Vlad Plahotniuc face exact contrariul. Invitat la emisiunea Politica cu Natalia Morari, Andrei Năstase a declarat că în loc de susținere, primește lovituri din partea PD: a fost vizat în materiale jurnalistice denigratoare ale holdingului condus de liderul PD și a devenit ținta atacurilor trollilor. 

„Am simțit un sprijin enorm de la PD. Am simțit atacurile din partea lor imediat cum am lansat candidatura: trolli prin comentarii, au dat o singură știre  la buletinul principalei televiziuni din holding, care este un linșaj mediatic. Vreau să-i transmit lui Plahotniuc să lovească cât de mult poate în mine: cu cât el lovește mai mult, cu atât eu întineresc. Vorbesc minciuni, se bazează  pe niște surse obscure, plasează minciuni pe site-uri, apoi le tirajează”, a declarat Andrei Năstase.

Totodată, liderii PPDA și PAS sunt de părere că chiar dacă PD nu o susține deschis pe Silvia Radu, televiziunile pe care le deține îi promovează activitatea insistent.

„Plahotniuc n-o să se aventureze s-o sprijine deschis pe Silvia Radu, fiindcă știe că ar fi toxică susținerea lui. Pe de altă parte, televiziunile lui sunt puse la dispoziția ei, chiar dacă nu și-a anunțat candidatura”.

Amintim că, Andrei Năstase este candidatul comun al PPDA și PAS la alegerile locale din Capitală.

 

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente