#diez recomandă evenimente intelegente și culturale pentru ultima zi din luna martie

37f0b9f1-b5e3-4323-8fc4-c2c5995fb7ce-920×614

Începeți ultima zi din luna martie pe o notă pozitivă. Participă la evenimente inteligente, culturale și de divertisment. Fiți activi și fericiți pe 31 martie.

#Inteligența emoțională

Primăvara se întoarce în țară, aducând emoții pozitive în noi toți. La acest atelier veți afla:
#Ce este inteligența emoțională și cum corelează cu capacitatea intelectuală, relațiile interpersonale, realizarea socială și profesională
#Care sunt argumentele care stau la baza acestei abilități
#La ce servește inteligența emoțională și cum poate fi dezvoltată

Evenimentul va avea loc pe data de 31 martie, la ora 10.00, în incinta Universității de Stat din Moldova, str. Alexei Mateevici, nr.60, blocul central, et.5. Participarea la ateliere este gratuită. Detalii vedeți aici.

#Cutia Neagră

„Cutia Neagră” este un spectacol autentic, despre influența, dependența și obsesia erei digitale, în lumea morală și spirituală a oamenilor acestui secol. Spectacolul se axează pe situații spontane care provoacă discuții controversate, demaschează spațiul electronic în care fiecare și-a creat universul său. O realitate care alungă singurătatea și creează un confort psihic. E ca un joc, care se vrea democratic.

Prețul biletelor: 120 de lei. Le puteți comanda de pe iTicket. Sau le puteți rezerva la numărul: 0691 32 746

Mai multe informații vedeți aici.

#Ce? Unde? Când? 2018P – Divizii

Diviziile sunt prima treaptă a Campionatului Ce? Unde? Când?  Participarea în Divizii este liberă și gratuită. Pentru a participa este nevoie să formați o echipă (pot juca concomitent cel mult 6 persoane) și să o înregistrați printr-un mesaj simplu la această știre. În cazul în care nu aveți o echipă, puteți veni individual la concurs și cu siguranță vă găsiți una pe loc.

Jocurile vor avea loc pe parcursul a 6 etape (31 martie, 28 aprilie, 5, 12, 19, 26 mai). Fiecare joc este compus din 40 de întrebări de Ce? Unde? Când? divizate în 4 runde. Competiția se desfășoară după formatul sportiv (echipele joacă în paralel și dau răspunsul în scris).

Diviziile se deosebesc de celelalte 2 trepte prin faptul că:
#a) Echipele nu participă la compunerea întrebărilor, ci joacă doar pachetele pregătite de alte echipe.
#b) Sistemul de punctare este unul simplificat (în acest sezon va fi creată o singură Divizie comună, iar pentru fiecare etapă, echipele vor primi, în dependență de poziția în clasament – 12, 10, 9, 8 … 3, 2, 1 puncte. De asemenea, pentru a le da o șansă echipelor care revin din urmă, la etapele 3-4 va fi aplicat un coeficient de 1,5, iar la etapele 5-6 – un coeficient de 2 la punctele aplicate. Pe parcursul Campionatului, rezultatele vor fi publicate pe facebook și pe cuc.md.

Unde va avea loc: Biblioteca Municipală „B. P. Hasdeu”, bd. Stefan cel Mare 148. la ora 16:00. Detalii aici.

#Iepurașul Petter

Peter Rabbit este adaptarea pentru marele ecran a clasicei poveşti semnate de Beatrix Potter, despre un iepuraş rebel care încearcă să se strecoare în grădina de legume a unui fermier.

#Secretele poliglotilor pentru invatarea automatizata a limbilor

Învață limbi străine fără stres, chiar dacă n-ai timp sau te consideri netalentat. Vrei să economisești bani în loc să-i cheltui pentru cursuri de limbi?

Simți o barieră de a vorbi cu străini în situații reale?

Ce vei primi?

# 11 trucuri pe care le poți aplica imediat pentru a învăța sau perfecționa germana sau engleza în timp minim dar cu succes maxim

# 150 minute de seminar și training intensiv (inclusiv pauză de cafea)

# „Teme pentru acasă” și materiale pentru auto-perfecționare

# Varianta pdf a cărții „Învață limbi străine acasă”, din 2016 

# Acces la comunitatea internațională de auto-ajutor în învătarea de limbi străine „The GO Method”

Sâmbăta, 31 martie, orele 16:30, Școala Insam, Str. Columna 131 (intrare de pe str. Maria Cebotari), înregistrare prealabilă prin e-mail la gerhard.jorg.ohrband@gmail.com. Taxa de participare: 150 de lei. 

Rezervează locul la tel. 022 85 33 99; Mobil 060 253399

Detalii despre training aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente