/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

/VIDEO/ Discuții pline de acuzații în Parlament. Președintele CCA, Dragoș Vicol, la raport în fața deputaților „gălăgioși”

missing
30 martie 2018, ora 18:40

Andrian Candu s-a văzut nevoit să întrerupă discursul președintelui CCA din cauza deputaților gălăgioși. Aceștia fie discutau între ei, fie vorbeau la telefon: „Dl Vicol, îmi cer scuze, vă rog frumos, dle președinte. Am impresia că colegii nu sunt interesați de raport. Dragi colegi, vă rugăm frumos, liniște! Cine nu are chef de lucru, poate să iasă din sala plenului, bineînțeles, renunțând la salariul pentru ziua de astăzi”.

În schimb, când a venit timpul pentru întrebări, toți s-au activizat.

„Nu e un secret pentru nimeni din această sală că toți membrii CCA au fost numiți pe criterii politici. Ajunși acolo, majoritatea ați devenit trandafirii”, a menționat Maria Ciobanu, deputat PLDM.

„Dna Ciobanu, îmi cer iertare. Dvs m-ați votat pe mine”, a răspuns Dragoș Vicol.

„Poate și doamna s-a trandafirit între timp”, a ironizat Andrian Candu.

Iar unii au cerut explicații privind acordul dat de CCA în cazul adoptării Legii anti-propagandă, promovată de democrați, care interzice retransmiterea programelor informative, analitice militare și politice din Rusia.

„Nu ați menționat, ca instituție de stat, nimic din acele opinii ale instituțiilor internaționale și europene, ce țin de așa-numita luptă împotriva propagandei”, a spus Inna Șupac, președintele fracțiunii PCRM.

„Până la urmă, aceasta este opinia noastră, a CCA”, a răspuns Dragoș Vicol.

„Încercăm să limităm propaganda de dincolo, din afara hotarelor, dar avem micii noștri „Știrliți”, atunci ai noștri au grijă să spele creierii”, a menționat și Lilian Carp, deputat PL.

„Noi vom depune tot efortul necesar ca în Republica Moldova alegerile să le câștige cetățenii și nu televiziunile”, a conchis președintele CCA.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram