24 de echipe vor juca tenis de masă pentru o cauză caritabilă. Vezi cum poți participa la turneu

28954319_2014674482124751_7750625990023103507_o
Foto: facebook.com/hospicesofhopemoldova

Pe 31 martie 2018, Hospices of Hope Moldova organizează primul eveniment sportiv al anului: Turneul de Tenis de Masă Hospices of Hope Moldova. Hospices of Hope este o organizație internațională ce activează din 1992 pentru dezvoltarea și consolidarea serviciilor de îngrijire paliativă în regiunea de sud-est a Europei.

Turneul de Tenis de Masă Hospices of Hope Moldova este un eveniment organizat cu scopul de a colecta fonduri pentru a susține activitatea Hospices of Hope Moldova. Evenimentul va reuni 24 de echipe care vor juca tenis de masă pentru o cauză caritabilă. Astfel, fiecare echipă participantă a fost rugată să facă o donație de 2000 MDL, fonduri care vor fi utilizate în continuare pentru dezvoltarea unei rețele naționale mobile de servicii de îngrijire paliativa.

Printre echipele care vor concura pentru locul I sunt reprezentanți a unor companii, rețele hoteliere, bănci și instituții media care activează în Republica Moldova, dar și reprezentanții Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, reprezentanții Ambasadelor Suediei, Marii Britaniei și SUA, precum și Șeful Delegației Uniunii Europene în Moldova – E.S. Domnul Peter Michalko, alături de Doamna Michalkova.

Organizația este prezentă în Moldova, România și Serbia, iar de la începutul activității sale, a reușit să ajute peste 40.000 de persoane care suferă de o boală incurabilă sau condiții limitatoare de viață în aceste țări.

Momentan organizația își îndeplinește misiunea prin susținerea financiară a unor organizații din Orhei, Soroca și Ocnița care prestează gratuit servicii de asistență medico-socială la domiciliu celor care suferă de boli incurabile sau condiții limitatoare de viață în regiunile respective.

Pentru mai multe detalii accesați pagina de Facebook a evenimentului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente