Demisiile continuă. Directorul Spitalului Nr.1 a fost suspendat din funcție de către Silvia Radu

591af9ebd289a_591af9ebd28e6

Primara interimară, Silvia Radu, l-a suspendat din funcție pe directorul Spitalului Nr. 1 din Capitală, Iurie Dondiuc. Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a edilului. Cauza demiterii a fost cheful în mijlocul zilei de muncă, prins de Silvia Radu, dar și modul de administrare spitalului.

După ce ieri, a fost eliberat din funcție şeful Direcţiei sănătăţii, Mihai Moldovanu, astăzi Silvia Radu a hotărât să continuie demisiile în sistemul medical.

„Curățenia în sistemul medical continuă.

Azi l-am eliberat din funcție pe dl Dondiuc, directorul Spitalului Nr1.

După cum știți, atunci când am fost în control l-am găsit la chef pe domnul director în mijlocul zilei de muncă. Dar nu este numai atât, am văzut cum era administrat spitalul.

Plângerile venite de la cetățeni descriu foarte bine sistemul impus în ultimii ani de către Moldovanu, Dondiuc și alții, care au făcut totul ca sistemul să lucreze exclusiv în folosul lor și nicidecum în folosul pacienților și implicit al locuitorilor Chișinăului.

Am zis și o repet, nu voi admite astfel de oameni să conducă sistemele vitale ale municipiului. Nu voi lăsa corupții și iresponsabilii să sufoce administrația locală.

Atâta timp cât sunt primar, fie și interimar, fac ordine.”, a scris Radu pe pagina sa.

28379451_1836361706414007_8849144167291016701_n

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente