/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Persoana care a efectuat apelul fals cu bombă la Policlinica nr.10, reținută. A avut un conflict cu medicii

missing
30 martie 2018, ora 14:00

Aceasta s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 35 ani locuitor a capitalei, anterior judecat pentru comiterea infracțiunilor de furt, jaf și droguri.

În urma informațiilor acumulate de polițiști s-a stabilit că bărbatul a avut un conflict cu personalul medical al Policlinicii nr.10.

În baza celor stabilite a fost iniţiată o cauză penală pentru „Comunicarea mincinoasă cu bună ştiinţă despre actul terorism”. Suspectul a fost reținut pe un termen de 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie a Direcției de Poliție mun.Chișinău.

Legislaţia în vigoare prevede amendă în mărime de la 27 000 la 42 500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 2 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram