Participă gratuit la un joc intelectual din seria EPIQ. La ce întrebări trebuie să răspunzi pentru a te califica

epiq111

Răspundeți corect la cât mai multe dintre cele 3 întrebări puse, iar participanții cu cele mai bune rezultate vor putea să-și formeze echipe și să joace gratuit la jocul EPIQ 2.5 ce va avea loc luni, 2 aprilie 2018, începând cu ora 19:00 la Berăria Draft ASEM (Chișinău, str. Constantin Tănase 6). Oferta este pentru jucătorii noi, care nu au mai participat în seria de jocuri (întrebările sunt din pachetul jucat la EPIQ 2.4).

Întrebările (termen de gândire – până sâmbătă, 31 martie 2018, ora 20:00):

#1. Bustul scriitorului de pe Aleea Clasicilor din Chișinău e unicul în care protagonistul apare cu o cruce. Nu e de mirare, căci acesta și-a făcut studiile de Teologie la Școala Teologică din Chișinău, la Seminarul Teologic și la Academia Teologică din Kiev. Numiți scriitorul!

#2. După devastarea de către revoluționari, EA se afla într-o stare extrem de rea: a servit drept depozit de vin și chiar se propunea să fie demolată. Romanul din 1831 i-a schimbat radical soarta. Numiți autorul acestui roman!

#3. Richard Nixon a declarat la începutul anilor ‘1980 că EL nu se topește, ci, dimpotrivă, arde cu flacără distrugătoare. Spuneți ce este EL prin două cuvinte care încep cu aceeași literă!

Răspunsurile le trimiteți într-un mesaj privat pe pagina #diez.

Jocul intelectual EPIQ este un proiect comun realizat de Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale și Asociația de Jocuri Intelectuale din Moldova. Concursul este unul de echipă, de până la 6 jucători, și reprezintă o modalitate excelentă de a petrece timpul interesant și util într-un grup de prieteni. Participanții urmează să fie bombardați cu întrebări de cultură generală, logică și atenție. Nu există limită de vârstă, iar echipele pot fi formate din prieteni, colegi și familii.

rux

De ce să vii la un joc intelectual EPIQ?

+ Petreci timpul într-o atmosferă frumoasă
+ Te vezi cu prietenii și rezolvați împreună o serie de sarcini interesante
+ Afli multe lucruri noi sau îți reamintești ce ai uitat de la școală
+ Îți testezi cunoștințele și capacitatea de găsi soluții într-un timp restrâns.
+ Concurezi cu membrii altor echipe pentru a demonstra că ești cel mai bun

Mai multe detalii pe pagina de facebook a proiectului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente