/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/VIDEO/ Dacă îl recunoști, sună imediat la Poliție! Ar fi furat o geantă dintr-un club de noapte din Chișinău

missing
30 martie 2018, ora 13:08

În timp ce bărbatul se afla într-un club de noapte, pe ascuns ar fi sustras geanta în care se afla portmoneul cu mijloace financiare, cardul bancar și actele de identitate ce aparțin unui bărbat în vârstă de 34 ani, locuitor a capitalei. Ulterior, cu bunurile sustras a părăsit clubul de noapte.

Paguba evaluată de partea vătămată constituie 6240 lei. În acest context a fost pornită o cauză penală pentru furt. Dacă se va găsi vinovat, acesta riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 32.000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Persoanele care l-au recunoscut sau deţin careva informaţii despre identitatea şi locul aflării acestuia, sunt rugate să informeze Poliţia la numerele de telefon: 069676136 sau 902.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram