Minoră de 16 ani, dispărută de peste cinci luni, căutată de oamenii legii. Dacă cunoașteți locul aflării acesteia, anunțați Poliția

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

O minoră de 16 ani a dispărut fără urmă de peste cinci luni. Poliția Capitalei solicită ajutorul societății pentru stabilirea locului aflării minorei, care la data de 16 octombrie 2017 a plecat de la Centrul de plasament temporar „Curcubeul Speranței” din orașul Vadul lui Vodă și, până în prezent, locul aflării acesteia nu este cunoscut.

Angajații Inspectoratului Ciocana au fost alertați de către reprezentanții Centrului de plasament despre dispariția minorei. Conform informațiilor constatate până în prezent, minora face parte din familie social vulnerabilă. Astfel sunt demarate acțiuni polițienești în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor și locul aflării.

Semnalmente: Vârsta 16 ani, ochii de culoare căprui, păr de culoare neagră lung până la umeri, înalțimea 1,60 m, corpolența corpului medie.

În caz că dispuneți de informații ce ar favoriza stabilirea locului aflării persoanei dispărute rugăm să ne contactați la tel. (022) 47-70-20 sau 068 66 88 03.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...