/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Tragedia din Kemerovo: Directorul companiei care deține mall-ul incendiat a fost reținut

missing
30 martie 2018, ora 11:36

Potrivit investigațiilor, Bogdanova a fost informată repetat despre deficiențele sistemului de securitate împotriva incendiului, iar aceasta nu ar fi luat măsuri pentru eliminarea problemelor.

Menționăm că acum două zile a fost reținută și persoana care închiria centrul comercial, directorul tehnic al companiei, paznicul, șeful și un angajat al companiei care a furnizat sistemul de alarmă de incendiu.

Menționăm că incendiul din centrul comercial Kemerovo „Zimnyaya vishnya” a avut loc pe 25 martie. El a răpit viața a 64 de persoane, majoritatea fiind copii. 79 de persoane au fost rănite, dintre care 12 sunt încă în spital.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram