„Uniţi, suntem mult mai puternici. Este timpul să acţionăm solidar, astfel ca legea să funcţioneze pentru toţi, iar oamenii să se simtă în siguranţă şi să aibă încrederea zilei de mâine ”, a declarat Maia Sandu.

Maia Sandu a venit cu un mesaj de unitate şi consolidare către locuitorii municipiului Chişinău.

„În situaţia creată când Partidul Democrat la alegerile din municipiul Chişinău va avea mai mulţi candidaţi - îi ştim deja - Silvia Radu şi candidatul PSRM, Ivan Ceban, pericolul pierderii primăriei este foarte mare, iar din experienţa de la prezidenţiale ştim cum aceste două formaţiuni, PD şi PSRM, pot face front comun, pot utiliza resurse administrative, resurse mediatice şi resurse financiare enorme pentru ca să împiedice alegerile libere şi corecte”, a spus Maia Sandu.

„Acum este momentul să punem temelia celui mai solid front de luptă împotriva nedreptăţilor, a sărăciei şi a mizeriei. Îndemnăm toate forţele proeuropene, antioligarighice să susţină un candidat comun la alegerile locale din municipiul Chişinău, pe domnul Andrei Năstase”, a spus Maia Sandu.

Câştigarea alegerilor în capitală va pune baza schimbărilor în toată ţara, mai afirmă liderul Partidului Acţiune şi Solidaritate.

„Separat şansele noastre sunt mereu mai mici. Împreună, uniţi, suntem mult mai puternici. E timpul să acţionăm solidar aşa încât în curând această ţară să fie guvernată în interesele cetăţenilor, o ţară în care legea să funcţioneze pentru toţi, iar oamenii să se simtă în siguranţă şi să aibă încrederea zilei de mâine”, a conchis Maia Sandu.

Amintim că ieri Partidul Acţiune şi Solidaritate a anunţat că susţine candidatura preşedintelui Platformei Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, la alegerile anticipate pentru Primăria capitalei. Declaraţia a fost făcută în cadrul unei conferinţe de presă comune, care a fost susţinută în scuarul Catedralei „Naşterea Domnului”, de către liderii celor două formaţiuni, Maia Sandu şi Andrei Năstase.