(FOTO) Ședință de partid plătită din bani publici, la Președinție. Cine este candidatul socialiștilor pentru Primăria Bălți

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova s-a decis în privința candidaților la funcțiile de primar general al municipiilor Chișinău și Bălți. Este vorba, așa cum s-a anunțat deja, de purtătorul de cuvânt al președintelui Ion Ceban, pentru primăria capitalei, dar și consilierul municipal socialist din Bălți, Alexandru Usatîi, pentru primăria capitalei de nord a țării.

Cel puțin asta reiese dintr-o „ședință de lucru pe tema alegerilor din Chișinău și Bălți” pe care președintele țării, Igor Dodon, nu s-a sfiit să o organizeze chiar în incinta Președinției. În pozele plasate pe rețelele de socializare se văd președintele PSRM Zinaida Greceanîi, deputatul socialist Vlad Bătrîncea, cei doi candidați, precum și încă o persoană, fața căruia nu apare în imagini. La fel, pe masă se poate vedea o coală care seamănă mult cu un „pliant electoral” în culorile alb, roșu și albastru, care însă a fost blurat, astfel ca să nu se poată vedea ce este scris pe acesta.

Cel puțin sala în care a avut loc ședința de partid organizată de Igor Dodon, dar și apa care stă pe masa celor adunați este achitată din bani publici, clădirea Președinției fiind o instituție publică.

„Colegii sunt gata să lupte și să câștige. Pentru Capitala din centru și cea din nord, pentru Moldova, pentru o administrare mai bună și mai responsabilă. Vom continua și lupta pentru statalitate, la Președinție, în Parlament, apoi în parlamentare. Sunt convins – Moldova are viitor”, a scris Igor Dodon în mesajul său.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...