(video) Un pic de roz când în jur e gri. Patru femei cunoscute vorbesc despre cancerul la sân

video avonr
Foto: imagine simbol healthline.com

În cadrul Campaniei pentru Sănătatea Sânilor, Avon a lansat un video în care Eva Elena, Karizma, Daniela Burlac și Ana Irina acceptă provocarea de a vorbi deschis despre un subiect sensibil, și anume cancerul la sân.

Cele patru femei vorbesc despre anumite momente mai dificile din viața lor, pentru ca apoi să încerce să descrie „dificultatea” diagnozei cancer la sân prin simple asocieri.

Cu toții nu suntem încântați de vizitele la doctor, pe lângă frică, mai este și timp pierdut, dar și o atmosferă mai puțin plăcută. Femeile din video nu sunt o excepție, principiul amânării nimeni nu l-a anulat.

Este greu să oferi un sfat unei femei care în aceste clipe luptă cu această boală, chiar și capacitatea de a manifesta empatie nu pare de ajuns, iar propriile experiențele par nepotrivite…

Fiecare durere doare în felul ei, fiecare om o simte în felul lui. Și, totuși, prin acest video realizat de Avon, prin intermediul protagonistelor, câteva cuvinte își fac loc și poate chiar oferă o susținere, un îndemn tuturor femeilor: să aibă grijă de ele, să fie responsabile, să fie alături de familie, prieteni și să accepte toată atenția și suportul acestora.

Începând cu 2005 Avon Moldova susține Campania pentru Sănătatea Sânilor.

În 2017, prin gesturile de ajutor ale moldovenilor, prin intermediul Avon, 1000 de femei au avut posibilitatea să treacă un examen de mamografie.

Prin comandarea unui produs social cu fundița roz din broșura Avon, te alături și tu campaniei.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente