Și-a lăsat mașina la o parcare cu pază, însă nu mai era acolo. Un tânăr a furat mai întâi cheile, iar apoi și automobilul

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un chișinăuian de 25 de ani riscă până la zece ani de închisoare pentru furtul unui automobil dintr-o parcare de pe bulevardul Moscovei din capitală. Automobilul a fost depistat de către polițiști abia în raionul Florești, ulterior fiind restituit victimei.

Polițiștii Inspectoratului Rîşcani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, la data de 25 martie curent au fost alertați de către un locuitor al Capitalei în vârstă de 59 ani, care a declarat că i-ar fi fost furat automobilul de model „Skoda Octavia” în valoare de 145.000 lei. La fața locului s-a deplasat grupa operativă pentru documentarea cazului. Astfel, în rezultatul activităților întreprinse a fost identificat și reținut făptașul.

În cadrul audierilor preliminare, individul și-a recunoscut vinovăția, spunând că a pătruns în incinta încăperii auxiliare a paznicului, de unde au sustras cheia automobilului, după care a luat unitatea de transport și a mers într-o direcție necunoscută.

În acest context individul este cercetat penal pentru furt, fiind reținut pe un termen de 72 ore în Izolatorul Direcției de poliție a mun. Chișinău. Acesta riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 la 10 ani.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...