Studenții din căminele din Moldova pot depune cereri pentru a fi conectați la Wi-Fi gratuit

wifi1

A fost lansat un proiect național, destinat, în exclusivitate, studenților din cămine, este vorba de a oferi WI-FI gratuit.

„Astăzi, în secolul 21, accesul liber la informații înseamnă acces liber la Internet. Acest lucru este extrem de important pentru tineri. Proiectul nostru este destinat în exclusivitate tinerilor, studenților care trăiesc în cămine. Planificăm în scurt timp să conectăm toate căminele studențești ale țării la Wi-Fi gratuit!”, – a declarat inițiatorul proiectului Ilan Șor.

În cadrul evenimentului de lansare a proiectului au ținut discursuri reprezentanții partidului și curatora Organizației de Tineret, Vicepeședinta Marina Tauber, care a menționat că ideea acestui proiect a prins viață în urma discuțiilor cu Organizația de Tineret a partidului. De asemenea, Marina Tauber a încurajat tinerii să nu le fie frică să-și prezinte propriile idei de îmbunătățire a vieții în instituția de învățământ din oraș sau țară.

Vicepreședinta formațiunii politice a făcut apel către toți studenții din toată țara, care locuiesc în cămine să vină cu cereri de a fi conectați la proiectul „Wi-Fi gratuit”.

„Wi-Fi gratuit” este parte al proiectului special al Partidului Politic „ȘOR” cu privire la asigurarea tuturor căminele studențești din țară cu acces gratuit la internet.

wifi2

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente