Andrei Năstase este candidatul comun al PAS și PPDA. Partidul Maiei Sandu și-a anunțat susținerea pentru Primăria Capitalei

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Președintele Partidului Platforma Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, este candidatul comun al PPDA și PAS, la funcția de primar general al capitalei. Formațiunea condusă de Maia Sandu a anunțat astăzi susținerea lui Andrei Năstase la alegerile locale noi din Chișinău și a îndemnat „toate forțele pro-europene, antioligarhice, să susțină un candidat comun la alegerile locale din municipiul Chișinău, pe domnul Andrei Năstase”.

„De asemenea, semnăm astăzi mecanismul de selectare a candidaților pe listă precum și în circumscripții, cum și declarația comună a Partidului Acțiune și Solidaritate și a Platformei DA în care ne asumăm câteva angajamente importante”, a spus Maia Sandu în cadrul unei conferințe de presă comună susținută în Scuarul Catedralei, enumerând care sunt acestea.

„Angajamentele asumate astăzi de ambele partide semnatare constituie temelia blocului format pentru alegerile parlamentare și reprezintă o mare responsabilitate pentru toți membrii ambelor partide. Separat șansele noastre sunt mereu mai mici. Împreună, uniți, suntem mult mai puternici. E timpul să acționăm solidar, astfel ca în curând această țară să fie guvernată în interesul cetățenilor, o țară în care legea să funcționeze pentru toți, iar oamenii să se simtă în siguranță și să aibă încrederea zilei de mâine. E timpul să acționăm pentru ca oamenii să poată munci onest și trăi demn aici, acasă”, a mai spus Maia Sandu.

La rândul său, Andrei Năstase a mulțumit Partidului Acțiune și Solidaritate pentru susținerea acordată, menționând că „cu cât mai uniși vom fi, cu atât mai slabi vor fi cei care ne vor dezbinați pentru a ne fura în continuare”. Acesta a precizat că în prezent este definitivat un program de reforme extrem de serios și complex, care constă în readucerea Chișinăului în albia normalității.

„Oamenii vor drumuri reparate calitativ, transport public confortabil și modern, o circulație aerisită pe arterele capitalei, curățenie exemplară, medicină și învățământ performante și accesibile tuturor. Toate acestea pot fi rezolvate și astăzi ne angajăm în fața cetățenilor cu toată puterea că vom realiza programul nostru. Haosul, arbitrariul, dezmățul din Primărie și subdiviziunile sale va fi oprit”, a mai menționat Andrei Năstase.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...