/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Reacția lui Moldovanu privind demiterea sa: Silvia Radu nu este angajatorul meu și eu nu recunosc această dispoziție

29 martie 2018, ora 12:44

Moldovanu a spus că despre demisia sa a aflat din presă și nici nu a fost invitat să discute despre acest fapt la primărie. „Cred că Silvia Radu își iese din minți, văzând că nu-i iese nimic cu reformele la primărie, dezastrul care este la primărie, toate eliberările astea ilegale din funcție și a decis să mă demită și pe mine pentru că atunci când mi-a solicitat să eliberez locul pentru altcineva, eu am refuzat și iată astăzi a apărut o dispoziție vădit ilegală. Dacă chiar și din text cu greșeli, cu trimiteri la unele norme legale care nu au legătură cu această demisie, și a semnat-o și a plasat-o pe facebook. Dumneaei așa comunică cu subalternii prin facebook. Pentru mine ea nu este angajatorul meu și eu nu recunosc această dispoziție, am să o atac în judecată. După ce ies din concediul medical voi reveni la serviciu, indiferent dacă este această dispoziție sau nu este”, a declarat Mihai Moldovanu, pentru TV8.

El a mai precizat că aflându-se în concediu medical, Radu nu avea dreptul să emită această dispoziție. Potrivit lui, prima instanță o va anula.

Menționăm că, Silvia Radu a postat pe pagina sa de facebook un mesaj prin care a informat că a semnat o dispoziție prin care l-a eliberat din funcție pe șeful direcției Sănătate Mihai Moldovanu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram