(foto, video) „Păcăleală” de 2 milioane de euro. Echipa italiană Lazio a căzut pradă a unui grup de hakeri

lazio-esultanza-gennaio-2018
Foto: lazionews24.com

Clubul de fotbal Lazio a fost păcălit de un grup de hackeri când a vrut să achite 2 milioane pentru un jucător. Ultima tranșă din suma datorată de Lazio pentru transferul lui Stefan de Vrij nu a mai ajuns la Feyenoord.

Președintele Claudio Lotito acuză că cele două milioane de euro (reprezentând un sfert din prețul fundașului batav) trimise în Olanda au fost deturnate de hackeri, scrie gsp.ro.

Manevra s-ar fi făcut printr-un email expediat pe adresa clubului capitolin cu antetul echipei din Rotterdam și cu datele perfect asemănătoare, inclusiv aceeași bancă, dar era schimbat numărul de cont. Procuratura italiană suspectează „un spion” din clubul batav.

talksport.com

Stefan de Vrij a fost achiziționat de Lazio de la Feyenoord în 2014 contra sumei de 7 milioane de euro. Acum, olandezul a ajuns să valoreze 40 de milioane. Fotbalistul a refuzat să prelungească contractul cu echipa italiană și va pleca în timpul transferurilor de vară. Cu echipa naționale Olandei a devenit medaliat de bronz al Cupei Mondiale 2014. El are 35 de meciuri pentru echipa națională, în care a marcat trei goluri.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente