/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Mai rapid și mai confortabil. Pe cursa Chișinău-Odesa va circula un tren modern

missing
29 martie 2018, ora 11:41

Cu ocazia lansării noului tren, în prima zi de circulație, călătorii vor beneficia de o reducere de 33% la costul biletelor. Astfel, doar pe 30 martie, călătorii vor putea ajunge la Odesa achitând doar 102 lei pentru un bilet de clasa a III-a, 110 lei pentru clasa a II-a și, respectiv, 118 lei pentru clasa I de confort.

Menționăm că trenul de pe cursa Chișinău – Odesa va circula în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, cu pornire la ora 06:57 din Gara Chișinău. Prețul biletelor variază în funcție de clasă, de la 151 lei și până la 167 lei.

Amintim că începând de anul trecut, datorită colaborării administrației Î.S. „Calea Ferată din Moldova” cu reprezentanții Serviciului Vamal, dar și sprijinului EUBAM, controlul vamal pentru pasagerii cursei respective este efectuat în incinta Gării din Chișinău, înainte de îmbarcarea pasagerilor în tren, iar procedura nu se mai repetă și la frontieră. Această decizie a permis reducerea timpului de călătorie cu circa 40 de minute spre Odesa și cu aproximativ 50 minute la întoarcere.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram