Recomandări #diez. Cele mai frumoase evenimente pentru ziua de joi, 29 martie

evenimente56
Foto: Matthew Henry

E mijloc de săptămână, printre orele de lucru și studii, încercați să vă găsiți timp și pentru evenimente plăcute și utile. Echipa #diez a pregătit pentru voi câteva recomandări, care cu siguranță vă vor colora ziua de joi, 29 martie.

 #Cosmos în Buzunar LIVE Session 2.0

Formația Cosmos în Buzunar vine cu un program nou, plăcut și euphoric, gen alternative, indie, electronic la Kira’s Club. Joi, 29 Martie 2018, ora 20.00 la adresa: Strada Veronica Micle 7, Chișinău. Intrarea va fi liberă. Detalii despre eveniment vezi AICI!

#Festivalul Turismului 2018

„Festivalul Turismului” este la a 2-a ediție în Republica Moldova, fiind unic în felul său, plin de culori, cultură și tradiții din diferite colțuri ale lumii. Str. Ghioceilor, 1, 2012 Chișinău, CIE Moldexpo. 29 Martie la 12:00, până la 31 Martie la 18:00. Detalii despre eveniment vezi AICI!

#Un pic de Love – Info Session

Toți cei care au întrebări referitor Un Pic De Love la concursul sunt invitați la o sesiune de informare. La întâlnire organizatorii vor explica în detalii de ce sunt prezente unele puncte în regulament, care este specificul peretelui pe care va fi transferată imaginea, cum va derula procedura de evaluare a lucrărilor, care este rolul curatorului și cum vor alege membrii juriului invitat. Sunteți așteptați joi, la orele 19:00 la adresa bl. Stefan cel Mare 132, sc. 3 (cod 156), et. 2, ap. 25. Pentru mai multe detalii intră AICI!

#Stand UP Comedy

Pentru ediția din această joi, organizatorii au pregătit un experiment! Microfonul va fi deschis pentru doritorii de a-și încerca puterile în arta oratorică – umoristică 😉 Rezervări mese și înscrieri la 079332200. Str. M. Eminescu 30, Chișinău, Baker Street, Mâine între 20:30 – 22:30. Mai multe detalii despre eveniment vezi AICI!

#Spectacol folcloric „Așa cântă neamul meu”

Cu ocazia Centenarului Unirii, Ansamblul Folcloric al liceului „Spiru Haret” vă invită la o nouă ediție a spectacolului tradițional „Așa cântă neamul meu”. În acest an, ca și altă dată, colectivul folcloric, în frunte cu doamna Valentina Osoianu, vă va încălzi inimile cu sunete românești tradiționale. Se vor alătura și oaspeți speciali din România, care împreună cu haretiștii vor încinge atmosfera de sărbătoare! Sunteți așteptați joi, 29 martie, începând cu ora 17:00, la Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici”. Pentru mai multe detalii intrați AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente