/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/VIDEO/ Suporter înfocat la 98 de ani. O bătrâna din SUA le dă sfaturi baschetbaliștilor și le analizează meciurile

missing
28 martie 2018, ora 17:53

Datorită ție, doar datorită ție am câștigat!”

Jean Dolores este îndrumătoarea spirituală a echipei de baschet a Universității Loyola. Îndrăgită de fanii echipei de ani buni, ea a suscitat interesul jurnaliștilor atunci când echipa a înregistrat câștiguri repetate în cadrul turneului național de baschet, organizat între universitățile americane în această lună.

Ea este mai mult decât un „talisman norocos” pentru echipa sa. Bătrâna le dă sfaturi și face analiza performanței fiecărui jucător după meciuri. Jean a corectat cu ironie un jurnalist care a numit-o „o senzație națională”, spunându-i că este cu renume internațional.

– Cum vă simțiți în calitate de celebritate națională? – Dacă pot să te corectez, internațională. Mi s-a spus că am apărut la știri în Mexic și Marea Britanie.”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram