/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ „Bătălia” generațiilor. Un rapper și un cântăreț de operă din Moldova, provocați să cânte în duet

missing
28 martie 2018, ora 15:03

După ce a interpretat o piesă, și la impresionat pe necunoscutul venit în studio, rapperul a aflat că Ștefan Donos este un cântăreț de operă care, de peste 32 de ani este solist al Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu” și a susținut peste 5.000 de concerte peste tot în lume.

Surprins de vocea domnului Donos, MANI a venit cu ideea de a face un duet: „Piesa se numește „Foc” și este o porțiune unde s-ar lipi fain vocea dvs”.

După ce au interpretat în comun piesa, rezultatul a fost unul uimitor.

„Nu am fost atras până acum de operă și nu încercam să mă preocup de asta. Acum s-a întâmplat asta și simt că am putea face vreo chestie faină pe viitor”, a menționat MANI.

Experimentul face parte dintr-o campania care are ca scop să surprindă şi să schimbe percepția publicului despre oamenii vârstnici prin ilustrarea situațiilor în care persoane de diferite vârste conlucrează armonios pentru a crea ceva neobişnuit.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram