(video) Experiment social inedit. Un tânăr interpret de rap din Moldova îl întâlnește într-un duel pe un renumit cântăreț moldovean de operă

video

Programul social 60plus lansează seria de produse video – „60plus – O ISTORIE”. Experimentul inedit, conţine cinci video, fiecare având câte doi protagonişti – un tânăr şi o persoană 60+ care au ceva în comun, iar când sunt puşi în situaţia de a crea ceva împreună – rezultatul este uimitor.

Protagoniștii tineri sunt rugați să împărtășească abilitățile lor cu o persoană de vârstă pensionară. De la începutul experimentului, tânărul nu cunoaște cine va veni la el în studio, vârsta acestuia sau ocupația. Și îl așteaptă o mare surpriză.

Video-urile au ca scop să surprindă şi să schimbe percepția publicului despre oamenii vârstnici prin ilustrarea situațiilor în care persoane de diferite vârste conlucrează armonios pentru a crea ceva neobişnuit.

Primul video îi are ca protagonişti pe rapperul MANI şi Ştefan Donos, profesia căruia o descoperiți în experimentul video de mai jos. Vă invităm să descoperiți cum au lucrat împreună şi ce a ieşit din asta.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente