Au fost anunțați finaliștii concursului „Burse pentru Viitorul Tău 2017”. Cine sunt cei 37 de studenți

foto burse

Centrul de Informații Universitare și BC „Moldova Agroindbank” SĂ anunță finaliștii celei de-a IV-a ediți a Programului „Burse pentru Viitorul Tău!”. Scopul acestuia este asigurarea unui acces echitabil la studii universitare și susținerea materială în obținerea educației de calitate pentru un viitor sigur – tuturor tinerilor din Republica Moldova.

În ediția din acest an a concursului, vor fi oferite 30 de burse a câte 7000 lei, pentru studenții înmatriculați în anul I de studiu, la instituțiile de învățământ superior din țară, și pentru studenții bursieri ai ediției precedente, promovați în anul II sau III de studii, care pot candida pentru reînnoirea burselor.

Grație unui suport oferit de către o persoană care a dorit să păstreze anonimatul, alte 7 burse a câte 7000 lei vor fi oferite pentru studenții anului I, în memoria tatălui său care a apreciat mereu valoarea educației.

În cadrul proiectului se asigură suportul financiar pentru tinerii, care demonstrează reușite la învățătură și implicare în activități extracurriculare, pe o durată maximă de 3 ani.

Deciziile finale în cadrul concursului sunt stabilite de comun acord, de către Consiliul Donatorilor şi Comisia de Experţi, nominalizat în cadrul programului, în urma evaluării dosarelor de aplicare. Rezultatele concursului sunt definitive şi nu pot fi supuse contestării.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente