Internet fără griji pentru copii și părinți. Moldcell te invită la un seminar practic despre siguranța online

1

În prezent, 85% din copiii Republicii Moldova accesează internetul de pe telefonul mobil, iar tendința utilizării internetului de pe un dispozitiv mobil este în continuă creștere. Pe lângă lucrurile minunate ce le poate oferi, internetul prezintă și multe riscuri.

Moldcell, în parteneriat cu Centrul Internațional „La Strada” și Tekwill, Centrul de Excelență în domeniul TIC, te invită la un seminar practic despre siguranța online unde vei afla cum să iți protejezi copilul pe internet. La seminar va fi abordat subiectul minuțios cu experți în securitatea cibernetică, siguranța online, protecția datelor cu caracter personal, dar și un psiholog consacrat în acest domeniu. Cu toate soluțiile oferite și metodele disponibile, cea mai bună protecție pentru copii sunt părinții, iar cunoașterea noțiunilor elementare de securitate online este esențială.

123

Vino pe 31 martie, ora 11:00, strada Studenților 9/11, sediul Tekwill, INTRARE LIBERĂ, în baza înregistrării prealabile.

Cu toate soluțiile oferite și metodele disponibile, cea mai bună protecție pentru copii sunt părinții, iar cunoașterea noțiunilor elementare de securitate online este esențială. Dacă ai copii cu vârsta între 6 și 10 ani, nu îi lăsa să se plictisească acasă. Ia-i cu tine, iar organizatorii o să-i implice într-o „operațiune specială de salvare” unde vor învăța despre securitatea online în practică.

Organizatorii crede că este de prisos să spună că se vor distra de minune. În lista cu posibile răspunsuri la întrebarea „Ce va fi acolo?”, bifează informație utilă, sfaturi tehnice de la experți în domeniu, socializare, cafea, dulciuri, cadouri și, bineînțeles, o zi petrecută productiv.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente